City escape steenwijk & Theater arrangement

OVERZICHT

Prijs

Tijdsduur:

Aantal personen:

Inclusief:

€ 69,50 per persoon*
* Exclusief Theatervoorstelling

6 uren

Vanaf 4 personen

* Koffie met gebak
* City Escape Steenwijk
* 3-gangen Diner
* Drankje & Hapje

Heeft u vragen over dit arrangement ? bel 0521 700 239

HET PROGRAMMA

Ontvangst
Onder het genot van koffie en gebak zal u uitleg krijgen over het volledige programma. Na de uitleg gaat u beginnen met het spannende City Escape spel. Kan u Johan van den Kornput helpen om de vloek op te heffen?

City Escape Steenwijk
Van het populaire concept Escaperoom bestaat nu ook een city game: City Escape Steenwijk. De tijd loopt… en uit de vele raadsels, opdrachten, geheimen en codes kan je de oplossing, om te ontsnappen uit de binnenstad, verdienen. Dit is alleen niet de enige uitdaging; je speelt het spel als teams tegen elkaar! Samen met je team start je midden in het centrum van de stad en heb je de taak om zo snel mogelijk zo veel mogelijk opdrachten en raadsels op te lossen en daarmee als snelste team de binnenstad te ontvluchten! Denk jij dat het jullie lukt binnen de 60 minuten? Een spannende, actieve activiteit in de stad!

Het verhaal…
Johan van den Kornput is terug, tenminste dat wordt gezegd..

Van den Kornput, bekend van zijn verdediging van Steenwijk in 1580 en 1581 tegen de Spanjaarden schijnt terug te zijn gekomen naar Steenwijk, maar waarvoor? De mythe over een oude vloek, die al decennialang de ronde gaat, is werkelijkheid geworden; de vloek is actief! Deze vloek zorgt ervoor dat er niemand meer in of uit de binnenstad van Steenwijk kan; eigenlijk is het een soort onzichtbare koepel.

Dit isolement heeft desastreuze gevolgen voor iedereen die zowel binnen als buiten de stadswallen van Steenwijk woont. Van den Kornput zou hiervoor nog 1 keer terug zijn gekomen om jullie te helpen deze vloek onschadelijk te maken; hiervoor schijnt hij een spoor te hebben achtergelaten.. Gaat het jullie lukken om de vloek op het heffen binnen 60 minuten?

Wat kunnen jullie verwachten?
Opgesloten zitten in het centrum van Steenwijk? Maak het zelf mee met onze City Escapegame! Wat heeft dit spannende spel voor jullie in petto?

Gewapend met deze middelen zullen jullie alle ‘obstakels’ moeten trotseren. Het wordt zeker spannend; want het is een race tegen de klok èn tegen het andere team. Tijdens het spel verschijnen de obstakels, in de vorm van puzzels, raadsels en verschillende opdrachten op jullie pad. Redden jullie het om binnen de gegeven tijd genoeg punten te verzamelen en eerder dan het andere team jullie doel te bereiken? Dan worden jullie daarvoor natuurlijk beloond! Redden jullie het niet? Dan…

3 Gangen Diner & VIP Rabotheater De Meenthe
U wordt ontvangen door onze gastheer of – vrouw, die uw jas aanneemt. Tijdens de hele avond heeft u een eigen tafel en u bent gegarandeerd op tijd in de voorstelling.

  • U wordt ontvangen in het Theaterrestaurant met amuse en een welkomstdrankje
  • Aansluitend het 3-gangen diner met 2 drankjes ( keuzen van de menukaart)
  • Drankje in de pauze voorstelling ( geen pauze dan staat deze na afloop voor u klaar)
  • U sluit de avond af met een drankje en een bittergarnituur.

Theatervoorstelling bij Rabotheater De Meenthe (NIET INBEGREPEN)
U heeft de keuze uit alle voorstellingen van Rabotheater De Meenthe (bekijk ze hier) De startijd van het arrangement wordt aangepast op de starttijd van de voorstelling. De totaalprijs van uw dagje Steenwijk zal bestaan uit Prijs arrangement € 69,50 + Prijs voorstelling.

AANVRAAG VOOR DIT ARRANGEMENT

    Arrangement boekenMeer informatie

    city escape steenwijk activiteit
    direct boeken informatie aanvragen bel 0521 700 239